Penthouse

Op de bovenste verdieping bevindt zich één penthouse van 230m2 met royaal dakterras waar je naar drie zijden vrij zicht hebt op Zeist.
Het terras kan via diverse openslaande deuren betreden worden.

Naast een bijzonder grote L-vormige woonkamer met open keuken zijn er drie royale slaap/werkkamers, een dubbele badkamer en een apart toilet, die zowel qua grootte, ligging en functie alternatieve mogelijkheden kent. In overleg kan er ook een gashaard geplaatst worden.

Bij het penthouse behoren standaard in plaats van één, twee parkeerplaatsen.

Op het dak van het penthouse zijn de zonnepanelen geplaatst ten behoeve van het gehele appartementencomplex.

Veel vrijheid, diverse opties

Elk appartement is in de standaarduitvoering voorzien van luxe en staat garant voor jarenlang comfortabel woonplezier. Voorafgaand aan de bouw is een aantal opties mogelijk waarmee u kunt inspelen op uw persoonlijke stijl en woonwensen voor meer woongenot. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de plaats en functie van de verschillende ruimten. Behoudens de centrale kern met trappenhuis en lift zijn er geen dragende wanden in de woning, waardoor er optimale flexibiliteit is qua indeling, behoudens beperkingen m.b.t. het sanitair. De keuken kan op twee plaatsen gerealiseerd worden. Het is ook mogelijk om nog een tweede badkamer te realiseren.

Enkele voorbeelden van alternatieve mogelijkheden:

  • ligging van keuken en badkamer
  • functiewissel slaap-eetkamer
  • variabele grootte van de kamers
  • gashaard
  • walk-in closet
  • bedienbare zonwering

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Volg Villa Choisy op Facebook
Stuur bericht via Facebook Messenger