Appartement begane grond

Het enige begane-grond-appartement is bijzonder omdat deze een voor- èn achtertuin heeft. De berging is bereikbaar via de achtertuin.

De standaarduitvoering van het appartement is 152 m2 groot en bestaat uit een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer, die zowel qua grootte, ligging en functie alternatieve mogelijkheden kent. Alle vensters zijn voorzien van naar binnen draaiende ramen of openslaande deuren. In overleg kan ook een gashaard geplaatst worden.

Veel vrijheid, diverse opties

Elk appartement is in de standaarduitvoering voorzien van luxe en staat garant voor jarenlang comfortabel woonplezier. Voorafgaand aan de bouw is een aantal opties mogelijk waarmee u kunt inspelen op uw persoonlijke stijl en woonwensen voor meer woongenot. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de plaats en functie van de verschillende ruimten. Behoudens de centrale kern met trappenhuis en lift zijn er geen dragende wanden in de woning, waardoor er optimale flexibiliteit is qua indeling, behoudens beperkingen m.b.t. het sanitair. De keuken kan op twee plaatsen gerealiseerd worden. Het is ook mogelijk om nog een tweede badkamer te realiseren.

Enkele voorbeelden van alternatieve mogelijkheden:

  • ligging van keuken en badkamer
  • functiewissel slaap-eetkamer
  • variabele grootte van de kamers
  • gashaard
  • walk-in closet
  • bedienbare zonwering

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Volg Villa Choisy op Facebook
Stuur bericht via Facebook Messenger