Situatieschets Villa Choisy

De in totaal acht appartementen van Villa Choisy, gelegen in het centrum, kenmerken zich door een prachtige architectuur. Onderscheidend is het gebruik van duurzame en energiebesparende materialen. Bijzonder is bijvoorbeeld de toepassing van zonnepanelen ten behoeve van het gebouw en het gebruik van dieprode genuanceerde stenen in combinatie met de witte omlijsting van hoogwaardige kozijnen.

Alle appartementen van het project hebben een eigen berging. Er is geen garage maar u beschikt over een eigen veilige en overdekte parkeerplek op eigen terrein. Het is mogelijk om een tweede parkeerplaats te verwerven. Uitzondering: bij het penthouse behoren standaard twee parkeerplaatsen.

Opleveringsinformatie

Deze lichte appartementen, uitgevoerd in statige architectuurstijl met moderne toepassingen, voelt u zich direct thuis. Kenmerkend voor deze appartementen is niet alleen de strakke bouwstijl maar ook het gebruik van mooie bouwmaterialen: dieprode genuanceerde stenen en hoogwaardige witte omlijstingen van de kunststofkozijnen die bijdragen aan de stijlvolle uitstraling.

De appartementen worden standaard uitgevoerd met:

  • vloerverwarming
  • hoogwaardige duurzame witte kunststofkozijnen (met aan voorzijde ingebouwde zonwering)
  • openslaande deuren naar tuin of balkon
  • zonnepanelen op het dak ten behoeve van de VVE
Huisnr.Verkoopprijs v.o.n.GO m²Tuin/terrasVerdiepingStatus
81€ 570.000,- 152voortuin 61,7m² (ZW) en achtertuin 62,1m² (NO)begane grondBeschikbaar
81A€ 635.000,-161terras 8,5 m² (ZW)1e verd. linksBeschikbaar
81B€ 620.000,-161terras 8,5 m² (ZW)1e verd. rechtsBeschikbaar
81C€ 635.000,-161terras 8,5 m² (ZW)2e verd. linksBeschikbaar
81D€ 620.000,-161terras 8,5 m² (ZW)2e verd. rechtsBeschikbaar
81E€ 645.000,-161terras 8,5 m² (ZW)3e verd. linksBeschikbaar
81G€ 630.000,-161terras 8,5 m² (ZW)3e verd. rechtsBeschikbaar
81H€ 995.000,-230 terras 78,2 m² (ZW)penthouseBeschikbaar

Appartement
begane grond

Het enige begane grond appartement is bijzonder omdat deze een voor- èn achtertuin heeft. De berging is bereikbaar via de achtertuin.

Appartementen
1e t/m 3e etage

Op de eerste tot en met derde etage vindt u twee appartementen met een terras aan de voorzijde en twee Franse balkons aan de achterzijde. De terrassen zijn 8,5 m2 groot en alle gelegen op het zuidwesten.

Penthouse
 

Op de bovenste verdieping bevindt zich één penthouse met royaal dakterras waar je naar drie zijden vrij zicht hebt op Zeist. Het terras kan via diverse openslaande deuren betreden worden.

Algemene informatie appartementencomplex

Op de begane grond vindt u de ruime en lichte entree met een ontvangstruimte, de lift en het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. Aan de rechterkant van het pand is via een roldeur de doorgang naar het achtergelegen parkeerterrein waar ook de fietsenstalling is en de afvalcontainers staan. Acht van de twintig parkeerplaatsen zijn overdekt door een carport. Links van het gebouw is nog een looproute, afgesloten met een hek, om met een fiets of te voet het achtergelegen terrein te bereiken. De bergingen op de begane grond zijn gemakkelijk te bereiken via zowel de entreehal als de parkeerplaats.

Volg Villa Choisy op Facebook
Stuur bericht via Facebook Messenger